Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g31g109kcal8.8g0.6g8.1g0g
Pirkka salsadippi medium56g33kcal0.5g7.3g0.2g0.8g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g63g75kcal1.8g3.2g6.3g0.3g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)94g23kcal0.8g4g0.4g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi63g16kcal0.8g3g0.1g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g125g94kcal21.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g767kcal67.8g36.2g39.8g2.2g
Valittu annoskoko435g384kcal33.9g18.1g19.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna218g192kcal17g9.1g10g0.6g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155