Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl150g180kcal28.5g1.4g6.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Soijakastike 13g7.5kcal0.6g1.2g0g0g
Ruokosokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 156g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka22g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Cashewpähkinä 31g179kcal6.3g5.9g14.5g1.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.4g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Maizena maissitärkkelys11g38kcal0.1g9.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1116kcal88g56.4g57.2g12.2g
Valittu annoskoko435g558kcal44g28.2g28.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna218g279kcal22g14.1g14.3g3.1g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721