Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 188g45kcal2.6g3.6g0.9g4.7g
Pekoni, paistettu 64g328kcal10.5g0g32.3g0g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g56g186kcal14.1g0g14.6g0.6g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1337kcal72.4g14.8g108.6g10.6g
Valittu annoskoko435g669kcal36.2g7.4g54.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna218g334kcal18.1g3.7g27.2g2.7g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018