Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Tonnikala vedessä 84g88kcal18.9g0g1.3g0g
Sipuli kuivattu 4.2g12kcal0.4g1.5g0.1g1.5g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g11g28kcal1.4g5.5g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml84g127kcal1.7g2.1g12.7g0g
Herneet (Apetit)56g30kcal3.2g3g0.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g56g70kcal1.7g14.4g0.3g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g135g141kcal6.9g26.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g1056kcal68.4g106.2g39g3.2g
Valittu annoskoko436g528kcal34.2g53.1g19.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna218g264kcal17.1g26.6g9.8g0.8g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575