Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus92g312kcal21.1g48.7g3.4g5.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g69kcal4.7g0g5.5g0g
Juusto, cheddar 55g226kcal14.1g0.1g18.9g0g
Emmental juustoraaste valio15g57kcal4.2g0g4.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.9g8.7kcal0.5g0.2g0.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl16g21kcal2.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g1986kcal144.6g108.8g106.6g12.4g
Valittu annoskoko436g993kcal72.3g54.4g53.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna218g497kcal36.2g27.2g26.7g3.1g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263