Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g2880g10080kcal345.6g1872g63.4g259.2g
Oliiviöljy 480g4245kcal0g0g480g0g
Valkosipuli 192g208kcal15.2g31.3g1.2g4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 800g173kcal2.5g12.8g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g29411kcal726.6g3832.2g1089.2g528g
Valittu annoskoko4352g14706kcal363.3g1916.1g544.6g264g
Annoskoko puolitettuna2176g7353kcal181.7g958.1g272.3g132g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761