Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore847g85kcal5.1g14.3g0.8g5.9g
Sipuli, kokonainen 50g119g32kcal1.5g5.7g0.2g0.8g
Omena, ulkomainen kuorittu1693g694kcal3.4g159.2g1.7g30.5g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1693g1016kcal57.6g76.2g59.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g3654kcal135.2g510.8g124g74.4g
Valittu annoskoko4352g1827kcal67.6g255.4g62g37.2g
Annoskoko puolitettuna2176g914kcal33.8g127.7g31g18.6g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500