Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g1976g2371kcal296.4g138.3g59.3g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g961g634kcal144.2g0g6.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1068g1709kcal22.4g40.6g160.2g0g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Oivariini, 60 (100g)80g441kcal0.8g0.8g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g10471kcal934.2g385g549.6g9g
Valittu annoskoko4352g5235kcal467.1g192.5g274.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna2176g2618kcal233.6g96.3g137.4g2.3g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179