Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Tomaatti 140g32kcal0.8g4.8g0.4g2g
Parsakaali brokkoli 1121g393kcal51.8g21.9g3.4g28g
Kasvisliemikuutio 31g94kcal2.9g4.2g7.2g0.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas140g392kcal26.6g0g30.8g0g
Vesi2802g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8708g2164kcal170g77.2g112.2g64.8g
Valittu annoskoko4354g1082kcal85g38.6g56.1g32.4g
Annoskoko puolitettuna2177g541kcal42.5g19.3g28.1g16.2g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264