Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1574g1700kcal362g0g28.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 49g433kcal0g0g48.9g0g
Soijakastike 126g76kcal6.5g12g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g1399g5036kcal167.9g1021.2g21g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)699g1294kcal153.9g14g69.9g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g350g1469kcal7g10.1g157.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g105g26kcal0.4g8.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8708g20088kcal1395.8g2133.8g651.4g1g
Valittu annoskoko4354g10044kcal697.9g1066.9g325.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna2177g5022kcal349g533.5g162.9g0.3g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560