Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1402g1706kcal297.9g0g56.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g403g60kcal7.7g6.9g0.4g0g
Paprika punainen 263g77kcal2.5g11.8g1.1g5g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)789g315kcal16.6g53.6g3.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.6g4.2g6.3g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g105g946kcal0g0g105.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1262g1728kcal30.7g381.5g3.5g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8708g9900kcal722.6g925.2g351.8g36.6g
Valittu annoskoko4354g4950kcal361.3g462.6g175.9g18.3g
Annoskoko puolitettuna2177g2475kcal180.7g231.3g88g9.2g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853