Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1126g338kcal11.3g45g3.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g68g493kcal0.7g0.7g54g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g34g32kcal0.4g6.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g450g765kcal11.3g27g67.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g450g810kcal11.3g31.5g67.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8712g5678kcal97.2g379g388.4g18.8g
Valittu annoskoko4356g2839kcal48.6g189.5g194.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna2178g1420kcal24.3g94.8g97.1g4.7g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430