Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 893g3233kcal72.6g705.1g5g15.2g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen900g1170kcal153g18g73.8g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Vesi1950g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8715g9412kcal458.4g1517.6g190g62.2g
Valittu annoskoko4358g4706kcal229.2g758.8g95g31.1g
Annoskoko puolitettuna2179g2353kcal114.6g379.4g47.5g15.6g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081