Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 234g293kcal49.1g0g10.5g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml15g20kcal1g3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g110g61kcal3.4g7.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g962kcal108.8g26.6g45.6g2.2g
Valittu annoskoko436g481kcal54.4g13.3g22.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna218g241kcal27.2g6.7g11.4g0.6g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3.1g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414