Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g31g38kcal1g1.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g240kcal4.8g23.4g11.8g8.4g
Valittu annoskoko436g120kcal2.4g11.7g5.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna218g60kcal1.2g5.9g3g2.1g
Arvot/100g100g28kcal0.6g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011