Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti169g186kcal37.2g0.2g5.1g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Paprikajauhe 1g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.4g6.4kcal0.4g1.1g0g0.1g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g590kcal79g18.6g22.4g10g
Valittu annoskoko436g295kcal39.5g9.3g11.2g5g
Annoskoko puolitettuna218g148kcal19.8g4.7g5.6g2.5g
Arvot/100g100g68kcal9.1g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840