Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%225g382kcal45g0g22.5g0g
Ranskankerma Valio56g157kcal1.4g2g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Flora ruokakerma 15 % 250g47g70kcal0.7g1.6g7g0g
Pekoni Pirkka53g152kcal7.3g0.5g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g1554kcal110.2g13.6g117.8g2g
Valittu annoskoko437g777kcal55.1g6.8g58.9g1g
Annoskoko puolitettuna218g389kcal27.6g3.4g29.5g0.5g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161