Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Keittojuurekset, apetit30g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Keittojuurekset, apetit2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g440kcal35.8g21.4g22.8g2.8g
Valittu annoskoko437g220kcal17.9g10.7g11.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna218g110kcal9g5.4g5.7g0.7g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250