Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g86g146kcal17.2g0g8.6g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g215g114kcal3g24.5g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.4kcal0.3g0g0.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g54g86kcal1.6g2.1g8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.9g5.8kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g722kcal44.6g54.6g36.2g0.6g
Valittu annoskoko437g361kcal22.3g27.3g18.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna218g181kcal11.2g13.7g9.1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134