Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g257g360kcal41.1g7.7g18.8g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)75g45kcal0.5g3.6g3g0.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g60g216kcal5.1g46.3g0.6g0g
Sipuli 41g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.8g11kcal0.3g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g1288kcal95g120.2g46.4g1.8g
Valittu annoskoko437g644kcal47.5g60.1g23.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna218g322kcal23.8g30.1g11.6g0.5g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056