Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)668g180kcal8.7g32.1g1.3g11.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2339g2926kcal491.1g0g105.2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml150g195kcal10.1g30.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g100g902kcal0g0g100.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1103g606kcal34.2g70.6g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g9621kcal1088.2g265.6g457.6g22.8g
Valittu annoskoko4360g4811kcal544.1g132.8g228.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna2180g2405kcal272.1g66.4g114.4g5.7g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414