Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1902g489kcal17.1g87.5g7.6g38g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti626g1752kcal21.3g35g168.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1251g2077kcal237.8g0g125.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 501g1132kcal80.1g2.5g90.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio80g216kcal22.4g0g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g11334kcal757.4g250g810.6g76g
Valittu annoskoko4360g5667kcal378.7g125g405.3g38g
Annoskoko puolitettuna2180g2834kcal189.4g62.5g202.7g19g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317