Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1804g692kcal18g124.5g3.6g45.1g
Peruna, keskikokoinen 60g301g180kcal4.5g39.1g0.3g2.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 501g1606kcal134.2g0g120g0g
Riisi, keitetty, suolaa 752g1030kcal18.3g227.3g2.1g6.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g501g1253kcal95.2g0.2g110.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g501g601kcal17g18g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g10726kcal574.4g818.2g572.8g109.4g
Valittu annoskoko4360g5363kcal287.2g409.1g286.4g54.7g
Annoskoko puolitettuna2180g2682kcal143.6g204.6g143.2g27.4g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059