Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 516g1691kcal54.4g312.9g11.3g51g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g562g1968kcal33.7g427.4g9.6g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 937g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1875g619kcal61.9g91.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)94g516kcal0.9g0.9g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g9586kcal301.8g1666.2g154.2g124.4g
Valittu annoskoko4368g4793kcal150.9g833.1g77.1g62.2g
Annoskoko puolitettuna2184g2397kcal75.5g416.6g38.6g31.1g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336