Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1917g3834kcal383.4g0g249.2g0g
Vesi1438g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl180g523kcal4.1g5.4g53.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix259g129kcal3.9g25.9g1.3g0g
Sipuli 264g80kcal3.3g12.7g0.5g4.5g
Coctailkurkku, Pirkka72g19kcal0.7g4g0.7g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 96g329kcal9.8g67.1g1.2g3.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g144g1294kcal0g0g143.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g12416kcal810.4g230.2g901.2g18.4g
Valittu annoskoko4368g6208kcal405.2g115.1g450.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna2184g3104kcal202.6g57.6g225.3g4.6g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832