Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2450g442kcal13.7g61.2g9.8g17.1g
Sipuli (kuorittu)770g208kcal10g37g1.5g13.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g126g271kcal17.4g27.1g10.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g700g1960kcal133g0.2g154g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g77g80kcal6.1g12.6g0.5g1.5g
Voi 196g1422kcal2.3g0.8g159.3g0g
Basilika, tuore 28g7.6kcal0.9g0.3g0.2g0.4g
Timjami, annos 3g21g45kcal1.9g5.6g1.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g8870kcal370.6g289.6g674.8g79.8g
Valittu annoskoko4368g4435kcal185.3g144.8g337.4g39.9g
Annoskoko puolitettuna2184g2218kcal92.7g72.4g168.7g20g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407