Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g125g31kcal1.4g6.3g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g16g5.5kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 75g104kcal14.1g0g5.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g296kcal33g13.6g12.2g1.4g
Valittu annoskoko438g148kcal16.5g6.8g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna219g74kcal8.3g3.4g3.1g0.4g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994