Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 117g91kcal2g18.8g0.2g1.2g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g58g67kcal0.5g3.3g5.8g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste117g30kcal1.1g5.6g0.4g2.7g
Lohifilee 146g285kcal27.3g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g946kcal61.8g55.4g52.2g7.8g
Valittu annoskoko438g473kcal30.9g27.7g26.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna219g237kcal15.5g13.9g13.1g2g
Arvot/100g100g108kcal7.1g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908