Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 313g450kcal50.1g0g27.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g63g69kcal1.4g1.9g6.3g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Aurajuusto38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl8g11kcal0.4g0.7g0.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1329kcal120.2g6g92g0.6g
Valittu annoskoko437g664kcal60.1g3g46g0.3g
Annoskoko puolitettuna219g332kcal30.1g1.5g23g0.2g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022