Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)44g162kcal13.1g0g11.8g0g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.6g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu88g263kcal3.6g3.5g26.3g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell131g144kcal30.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1794kcal105.4g15.6g143.6g4.4g
Valittu annoskoko438g897kcal52.7g7.8g71.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna219g449kcal26.4g3.9g35.9g1.1g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382