Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 83g63kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)52g63kcal10.4g0g1.8g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)167g77kcal5.3g8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g421kcal35.4g44.6g9.2g2.6g
Valittu annoskoko438g211kcal17.7g22.3g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna219g105kcal8.9g11.2g2.3g0.7g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339