Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)112g96kcal6.7g16.9g0g3.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 4.9g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto34g115kcal6.7g0g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.9g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 11g30kcal0.7g4.9g0.8g0.3g
Leipä, vaaleavarras9g20kcal0.7g3.9g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g622kcal33g67g24.4g14g
Valittu annoskoko438g311kcal16.5g33.5g12.2g7g
Annoskoko puolitettuna219g155kcal8.3g16.8g6.1g3.5g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631