Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 135g152kcal28.5g0g4.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Selleri, annos 50g11g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g368kcal59g13g8.6g5g
Valittu annoskoko438g184kcal29.5g6.5g4.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna219g92kcal14.8g3.3g2.2g1.3g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907