Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 191g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 74g56kcal1.4g11.5g0.1g0.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 24g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 45g15kcal0.5g2.4g0.1g1.3g
Sipuli, paistettu 7.9g8kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.5g7.2kcal0.3g0.4g0.5g0g
Pavut tomaattikastikkeessa48g36kcal1.9g6.2g0g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g460kcal24.4g44.4g18g10.2g
Valittu annoskoko438g230kcal12.2g22.2g9g5.1g
Annoskoko puolitettuna219g115kcal6.1g11.1g4.5g2.6g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277