Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)70g24kcal0.7g4.8g0.3g1g
Peruna, vanha, kuorittu 95g72kcal1.8g14.8g0.2g1g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 17g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g36g94kcal4.3g0.8g8g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g462kcal14.6g45.8g22.6g5.8g
Valittu annoskoko438g231kcal7.3g22.9g11.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna219g116kcal3.7g11.5g5.7g1.5g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585