Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]451g1522kcal54.1g0g166.8g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 451g541kcal74.1g0g27.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1804g2525kcal93.1g504.3g12.3g61.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g68g433kcal0.7g2g48g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)90g361kcal26.2g0g28.9g0g
Kananmuna kuoreton 496g708kcal62g1.5g50.8g0g
Parmesan formaggio da pasta45g206kcal18g0g14.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 23g66kcal2.5g3.4g4.7g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g902g992kcal27.1g58.6g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8748g14760kcal720.2g1148.2g851.2g122.8g
Valittu annoskoko4374g7380kcal360.1g574.1g425.6g61.4g
Annoskoko puolitettuna2187g3690kcal180.1g287.1g212.8g30.7g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853