Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 167g27kcal1.3g3.3g0.2g3.3g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.3g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g17g42kcal1g0.5g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g168kcal5.8g10g10g7.4g
Valittu annoskoko438g84kcal2.9g5g5g3.7g
Annoskoko puolitettuna219g42kcal1.5g2.5g2.5g1.9g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.1g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093