Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g180kcal6.3g2g16.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g1091kcal53g33.4g83g15.2g
Valittu annoskoko438g545kcal26.5g16.7g41.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna219g273kcal13.3g8.4g20.8g3.8g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070