PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 248g95kcal0.7g17.5g0.2g8.5g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g26g142kcal0.1g0.1g15.8g0g
Maito, Kevyt17g7.8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g1280kcal28.4g174g46.6g20.4g
Valittu annoskoko438g640kcal14.2g87g23.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna219g320kcal7.1g43.5g11.7g5.1g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219