Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g188g236kcal9.4g5.3g19.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g113g405kcal31.5g2.2g30.4g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl18g61kcal2.5g10.1g1.2g2g
Ruisjauho Pirkka34g103kcal3.3g20.6g0.7g5.1g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g1859kcal114.4g79.6g121g14.2g
Valittu annoskoko438g930kcal57.2g39.8g60.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna219g465kcal28.6g19.9g30.3g3.6g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368