Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g200g340kcal38g0g20g0g
Kesäkurpitsa, tuore60g10kcal0.4g1.5g0.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g125g31kcal1.9g5.6g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl23g77kcal0.5g0.7g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g934kcal82g19.2g57.2g2.4g
Valittu annoskoko438g467kcal41g9.6g28.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna219g234kcal20.5g4.8g14.3g0.6g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822