Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK75g128kcal7.5g7.5g7.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Voi 4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g150g53kcal2.4g10.4g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 21g10kcal0.2g2g0g0.3g
Sinappi 4.8g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 45g9kcal0.3g1.3g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g517kcal23g52.4g23g8.6g
Valittu annoskoko438g258kcal11.5g26.2g11.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna219g129kcal5.8g13.1g5.8g2.2g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174