Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g75g128kcal15g0g7.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g94g75kcal1.4g6.3g4.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g5.2g20kcal1.3g0g1.7g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g25g68kcal4.9g0.2g5.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)17g122kcal0g0g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g56g192kcal3.9g43.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g1250kcal57g103.6g66.8g3.6g
Valittu annoskoko438g625kcal28.5g51.8g33.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna219g313kcal14.3g25.9g16.7g0.9g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924