Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus21g74kcal2.9g0.1g6.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa98g127kcal17.6g1.3g5.4g0g
Valio fraiche 5%30g27kcal1.2g2.3g1.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)60g99kcal1.8g2.4g9g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)15g39kcal4.7g0g2.3g0g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.4g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)203g265kcal24.3g150.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g1282kcal105.2g317.2g54g0g
Valittu annoskoko438g641kcal52.6g158.6g27g0g
Annoskoko puolitettuna219g321kcal26.3g79.3g13.5g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821