Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g85g51kcal1.3g11.1g0.1g0.8g
Lanttu 49g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6g43kcal0g0g4.8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Made 68g46kcal10.6g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)32g51kcal0.9g0.9g4.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton10g17kcal0.8g0.4g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.2g1.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g458kcal28.6g31.4g22.8g4g
Valittu annoskoko439g229kcal14.3g15.7g11.4g2g
Annoskoko puolitettuna219g115kcal7.2g7.9g5.7g1g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293