Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g113g167kcal22.8g1.9g7.3g0g
Fetajuusto (Pirkka)56g155kcal9g0.6g12.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)23g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 23g88kcal0.5g0.5g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g1008kcal69.6g42.6g60.8g3.6g
Valittu annoskoko439g504kcal34.8g21.3g30.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna219g252kcal17.4g10.7g15.2g0.9g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772