(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herkkusieni säilyke 43g7.3kcal0.9g0.1g0.1g1g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Smetana, rasvaa n. 40 % 23g88kcal0.5g0.5g9.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton28g51kcal1.3g1.5g4.2g1.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g47g52kcal1.1g1.9g4.7g0g
Tonnikala öljyssä 109g206kcal29.5g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g914kcal75.8g19g57.6g11g
Valittu annoskoko439g457kcal37.9g9.5g28.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna219g228kcal19g4.8g14.4g2.8g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233