Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis150g168kcal32.9g0g4.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g3.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.7g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Ketsuppi, Heinz13g14kcal0.1g3.2g0g0.2g
Sinappinen salaatinkastike pirkka5.6g19kcal0.5g0.4g1.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 243g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g562kcal70.4g25.8g20.4g2g
Valittu annoskoko438g281kcal35.2g12.9g10.2g1g
Annoskoko puolitettuna219g141kcal17.6g6.5g5.1g0.5g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859