Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Palsternakka 50g32kcal0.2g5.9g0.2g2.2g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Juuriselleri 25g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl50g15kcal2.3g0.9g0.1g0.8g
Sipuli (käsittelemätön)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)75g175kcal8.5g0.4g14.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g140kcal9.5g0g11g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g6.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g924kcal47g51.8g53.8g15.2g
Valittu annoskoko439g462kcal23.5g25.9g26.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna219g231kcal11.8g13g13.5g3.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566