Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)125g38kcal1.3g7.5g0.3g1.3g
Spagetti, Barilla55g193kcal6.6g39.7g0.8g1.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattisalsa 7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g1046kcal54.2g107.2g44.6g10g
Valittu annoskoko439g523kcal27.1g53.6g22.3g5g
Annoskoko puolitettuna219g262kcal13.6g26.8g11.2g2.5g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704